Biržų mokykla-darželis „Vyturėlis“

„Augame ateities kūrėjais!“

Balandžio 18 d. mokykloje-darželyje „Vyturėlis“ vyko projekto „Lietuvos mažųjų žaidynės 2023“ II etapo sporto festivalis, kuriame dalyvavo visi darželio ugdytiniai.

Festivalį atidarė į salę sugūžėję mažieji dalyviai – „Pumpurėlių“ ir „Gudručių“ grupių vaikai. Jie naudodamiesi parašiutais, skėčiais ir savo puikia nuotaika žaidė judriuosius žaidimus bei smagiai nusiteikę įveikė sudėtingą kliūčių ruožą. Žaidynes pratęsė į salę susirinkę vyresniųjų grupių vaikai. Visi gerai apšilę, po bendros mankštos, kartu įveikė įvairias sportines užduotis, lavinančias vikrumą, jėgą, greitį, koordinaciją, pusiausvyrą. Visi sporto festivalio dalyviai už aktyvų dalyvavimą ir įveiktas užduotis buvo apdovanoti diplomais. Tačiau didžiausias laimėjimas – viso renginio metu tiesiog ore tvyrančios džiugios vaikų emocijos ir sportinis užsidegimas!

Mokykla-darželis „Vyturėlis“ džiaugiasi, kad dalyvaujant projekte „Lietuvojs mažųjų žaidynės 2023“ ugdomi vaikų fiziniai gebėjimai ir diegiamos olimpinės vertybės – draugystė, tobulėjimas ir pagarba. O kur dar vaikų patiriamas džiaugsmas ir pozityvios emocijos sportuojant!